divendres, 6 de novembre del 2009

Pastís de préssec (Peach Pie)



Bé, com a primera recepta de cuina introduïda al blog crec que la més coneguda és el "Peach Pie". És un pastís típic d'Estats Units que em va ensenyar la meva tieta Mònica de California.






Ingredients:
  • 8 prèssecs aprox.

  • 1 tassa de farina

  • 1/2 tassa de sucre

  • 1 culleradeta de canyella (amb una cullera de postres)

  • mantega

  • suc de llimona

  • 1 ou

  • 2 pastes "quebradas"

Utensilis:

  • 1 motlle

  • 1 pinzell

  • 1 bol gran

  • 1 cullera de fusta

El·laboració:

Pel·lar i tallar els préssecs en llunes.

Posar una capa de la pasta al motlle.

Barrejar els prèssecs tallats amb el sucre, la farina i una mica de suc d'una llimona exprimida amb la cullera de fusta.

Afegir la barreja al motlle on hi ha la pasta extesa, posant uns trossets de mantega per sobre.

Tapar-ho amb la segona capa de pasta i doblegar-ne les puntes perquè quedi ben tancat, fent-hi dibuixos si es desitja.

Fer talls a la pasta perquè no pugi un cop estigui al forn.

Pintar la cobertura amb el robell de l'ou util·litzant el pinzell i escampant una mica de sucre per sobre.

Posar-ho al forn preescalfat prèviament a uns 150ºC durant uns 45 minuts.


És una recepta senzilla però molt bona!

Bon profiiit!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada